Fecioara Preacurata Primeste Ruga Mea Proaspăt

Fecioara Preacurata Primeste Ruga Mea Proaspăt. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.

Andrei Criteanul Canonul Cel Mare

Prezentat Andrei Criteanul Canonul Cel Mare

Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca!

Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut.

Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului.

3 Rugăciuni Scurte La Maica Domnului Invaţă Le Azi In Sfanta Zi A Adormirii Maicii Domnului Si ţi Vor Fi De Mare Folos Libertatea

Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu!. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea.

Din Imaginatie Aparitiile Sfintei Fecioare La Escorial Partea I

Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut... 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu!. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor.

Daily Updates Biserica Ortodoxa Romana Sfanta Maria New Yrok

Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.

15 28 August Adormirea Preasfintei Nascatoare De Dumnezeu Si Pururea Fecioarei Maria

De nu erai tu primavara. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent.

3 Rugăciuni Scurte La Maica Domnului Invaţă Le Azi In Sfanta Zi A Adormirii Maicii Domnului Si ţi Vor Fi De Mare Folos Libertatea

11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent... 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!

Rugaciuni Catre Maica Domnului Crestinortodox Ro

12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea.. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai.. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu!

Andrei Criteanul Canonul Cel Mare

18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau... Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. De nu erai tu primavara. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi.

Calameo Al Dumas Romanul Lui Iisus

Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul …. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent.

01 14 Octombrie Acoperamantul Preasfintei Nascatoare De Dumnezeu Si Pururea Fecioarei Maria

Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea... 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. De nu erai tu primavara. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent.. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca.

Rugăciuni Către Maica Domnului Cuprinse In Acatistele Inchinate Născătoarei De Dumnezeu

11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut.

Biblia Răspunde Cultul Preacuratei Fecioare Maria Lumea Catholica

Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!.. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. De nu erai tu primavara. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului.

Doc Bunavestire A Preasfintei Stăpanei Noastre De Dumnezeu Născătoarei Si Pururea Fecioarei Maria 25 Martie Stea Emy Academia Edu

Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul ….. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau.

Adormirea Maicii Domnului 15 August Pravila

Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul …. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea.

R Regina Del Santo Rosario Regina Preasfantului Rozariu Facebook

Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!

Psaltirile 02 Psaltirea Maicii Domnului Inchinare Catre Preasfanta Nascatoare De Dumnezeu Veniti Sa Ne Inchinam Imparatesei Noastre Nascatoare De Dumnezeu Veniti Sa Ne Inchinam Fecioarei Noastre Imparatesei Noastre Nascatoare De Dumnezeu

Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. De nu erai tu primavara. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Sfinte dumnezeule… slava… si acum….. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului.

Grupul Maria Preasfanta Maica Si Fecioara Cd Preacurata Maica Youtube

Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. De nu erai tu primavara. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu!

Acatistul Intrării In Biserică A Maicii Domnului Citește L Pe 21 Noiembrie Pentru A Scăpa De Probleme Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. . 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare.

Acatistul Maicii Domnului Cea Miluitoare Si Ocrotitoare

Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor.. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi.

Daily Updates Biserica Ortodoxa Romana Sfanta Maria New Yrok

De nu erai tu primavara. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! De nu erai tu primavara. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca... Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor.

Citate Similare Cu Maică Sfantă Te Cantăm Măicuţă

Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. De nu erai tu primavara.. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare !

Comunitate Manastirea Hodos Bodrog

De nu erai tu primavara. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … De nu erai tu primavara.. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare !

Jaroslav Pelikan Fecioara Maria De A Lungul Secolelor Id 5c116e80ad640

10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare... 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Sfinte dumnezeule… slava… si acum…. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau.

Imn La Nașterea Maicii Domnului Arhiepiscopia Romanului Si Bacaului

12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea... Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare !.. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!

Fecioara Preacurata Maria Vindeca Viata

Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi... Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi.. Sfinte dumnezeule… slava… si acum…

Alexandru Bradatan Si Paul Ananie Preasfanta Maica Si Fecioara Priceasna 2018 Youtube

Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului... 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai.

Imnuri Crestine 134wq6j0yy47

Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare.. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!

Postul Sfintei Maria Cand Incepe Ce Trebuie Sa Faci In Post Ce Rugaciuni Se Spun Sfatulparintilor Ro

Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului... 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. Sfinte dumnezeule… slava… si acum…. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare.

Acatistul Maicii Domnului Mijlocitoarea Pentru Sporul Casei Mulțumesc

Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. De nu erai tu primavara. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu!

Imn La Adormirea Maicii Domnului Protopopiatul Bacău Www Protoieriabacau Ro

Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! . 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent.

Pagina Dedicata Cinstirii Maicutei Domnului De Fiecare Data Cand Va Veti Ruga Maicii Domnului Sa Stiti Ca Rugaciunea Va Este Ascultata Toate Rugaciunile Maicii Domnului Sunt Pentru Sufletele Intristate Pentru Sufletele Deznadajduite

Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.

Zdocs Tips

Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent.. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!

Sfanta Muceniță Ecaterina Logodnica Lui Hristos Patericul Athonit

De nu erai tu primavara. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare !.. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca!

Acoperămantul Preasfintei Născătoare De Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria Flux On Line

18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare !

Maică Fecioară Să Nu Incetezi A Ruga Pe Domnul Ca Să Ne Izbăvească Pe Noi Din Primejdii Si Din Necazuri Rugăciune Tămăduitoare Către Maica Fecioară Locuri Sacre Rugăciuni Creștine

Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi... Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.

Rugaciunea Sfintei Fecioara Implinirea Unei Dorinte Iubire Pentru Ingeri

De nu erai tu primavara.. De nu erai tu primavara. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai.. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent.

Calendar Ortodox Intrarea In Biserică A Maicii Domnului Rugăciunea Care Trebuie Spusă Astăzi Dcnews

Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu!.. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!

Daily Updates Biserica Ortodoxa Romana Sfanta Maria New Yrok

Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca... 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea.

Rugaciuni Fecioara Maria Cele Mai Puternice Rugaciuni Catre Maica Domnului Wowbiz

Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … ….. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. De nu erai tu primavara. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea.

Preasfanta Maica Si Fecioara Pdf

De nu erai tu primavara.. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare.

Pdf Slujba Icoanei Maicii Domnului Din Kazani Ka3ahckah 8 21 Iulie 22 Oct 4 Nov Stea Emy Academia Edu

Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! De nu erai tu primavara. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare... Sfinte dumnezeule… slava… si acum…

Shakespeare William Opere Complete Vol 3 Z0x2pj77pdqn

Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai.. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent.

Andrei Criteanul Canonul Cel Mare

De nu erai tu primavara.. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.

Actualitatea Creștină Nr 5 2020 By Revista Actualitatea Crestina Issuu

Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … …. . 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau.

Shakespeare William Opere Complete Vol 3 Z0x2pj77pdqn

11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul ….. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor.

Calameo Adormirea Preasfintei Născătoare De Dumnezeu Si Pururea Fecioarei Maria 15 August

Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul ….. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! Sfinte dumnezeule… slava… si acum… 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau... 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea.

Sinaxar 8 Septembrie Nașterea Preasfintei Stăpanei Noastre De Dumnezeu Născătoarei și Pururea Fecioarei Maria Roman Ortodox

11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai.

Cantare De Laudă La Sfanta Muceniţă Hristina 24 Iulie

Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai.. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor.

Acatistul Maicii Domnului Cea Miluitoare Si Ocrotitoare

O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. De nu erai tu primavara. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului... Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi.

Acatistul Sfantului Acoperămant Al Maicii Domnului 1 Octombrie

Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea.. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! De nu erai tu primavara. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu!

Calendar Ortodox Intrarea In Biserică A Maicii Domnului Rugăciunea Care Trebuie Spusă Astăzi Dcnews

Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut... Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai... 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea.

Rugaciuni Fecioara Maria Cele Mai Puternice Rugaciuni Catre Maica Domnului Wowbiz

Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea... 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului.

Psaltirea Maicii Domnului Vietile Sfintilor

10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. De nu erai tu primavara. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea.. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare.

Din Imaginatie Aparitiile Sfintei Fecioare La Escorial Partea I

Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. De nu erai tu primavara. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai.

Marele Praznic Impărătesc Al Intrării Maicii Domnului In Biserică Parintele Calistrat

Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu!.. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. De nu erai tu primavara. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Sfinte dumnezeule… slava… si acum… 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.

Rugăciune Către Maica Domnului Este De Mare Ajutor Pentru A Rezolva Necazurile Familiei

11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent.. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Sfinte dumnezeule… slava… si acum…

Rugaciuni Fecioara Maria Cele Mai Puternice Rugaciuni Catre Maica Domnului Wowbiz

O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare !.. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent.. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca.

R Regina Del Santo Rosario Regina Preasfantului Rozariu Facebook

11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent.. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Sfinte dumnezeule… slava… si acum…

Preasfanta Maica Si Fecioara Priceasna Inchinata Maicii Domnului Preasfanta Nascatoare De Dumnezeu Si Pururea Fecioara Maria Credinţa Ortodoxă Romană

Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … ….. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Sfinte dumnezeule… slava… si acum….. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi.

Acoperămantulul Maicii Domnului Spune Această Rugăciune Pe 1 Octombrie Pentru Indeplinirea Tuturor Dorințelor

O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi.. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau.

Maică Fecioară Să Nu Incetezi A Ruga Pe Domnul Ca Să Ne Izbăvească Pe Noi Din Primejdii Si Din Necazuri Rugăciune Tămăduitoare Către Maica Fecioară Locuri Sacre Rugăciuni Creștine

De nu erai tu primavara. . Sfinte dumnezeule… slava… si acum…

Preacurată Fecioară Eu Iţi Voi Aprinde Candela Tu Să Ai Grijă Ce Minune Face Candela Aprinsă La Icoana Maicii Sfinte Rugăciunea Specială Ortodoxia Me

Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Sfinte dumnezeule… slava… si acum… O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … De nu erai tu primavara. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut.

Imn La Adormirea Maicii Domnului Protopopiatul Bacău Www Protoieriabacau Ro

Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului.. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent.

R Regina Del Santo Rosario Regina Preasfantului Rozariu Facebook

10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea.

Imn La Nașterea Maicii Domnului Arhiepiscopia Romanului Si Bacaului

Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului... Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca.. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare !

Paraclisele Maicii Domnului Rugăciuni Vindecătoare

Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. De nu erai tu primavara. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Sfinte dumnezeule… slava… si acum…. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea.

Canon De Rugăciune Către Maica Domnului Marţi Seara Glasul Al 7 Lea Doxologia

10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu!

Grupul Maria Preasfanta Maica Si Fecioara Cd Preacurata Maica Youtube

Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca!.. De nu erai tu primavara. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul ….. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent.

Imnuri Crestine 134wq6j0yy47

Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor.

Sfanta Muceniță Ecaterina Logodnica Lui Hristos Patericul Athonit

10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. De nu erai tu primavara. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare !. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … …

Imn La Nașterea Maicii Domnului Protopopiatul Bacău Www Protoieriabacau Ro

11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent... 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca!. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!

Actualitatea Creștină Nr 5 2020 By Revista Actualitatea Crestina Issuu

18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau.. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau.

Pdf Soborul Prea Curatei Fecioare Maria Născătoarea De Dumnezeu 26 Decembrie Stea Emy Academia Edu

12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea... Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. De nu erai tu primavara. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor.

Citate Similare Cu Maică Sfantă Te Cantăm Măicuţă

Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. .. De nu erai tu primavara.

Sfintii Ingeri Pdf Txt

Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. De nu erai tu primavara... Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca!

Calameo Simona Elvira Florea Chipul Maicii Domnului In Colindele Strămoșești

Sfinte dumnezeule… slava… si acum….. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare.

Maica Domnului Grabnic Ajutatoare Preacurata Doamna Stapana De Dumnezeu Nascatoare Fecioara Care Poti Face Tot Binele Primeste Aceste Cinstite Daruri Care Se Cuvin Numai Tie De La Noi Nevrednicii Robii

Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor.

Calameo Al Dumas Romanul Lui Iisus

Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … …. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Sfinte dumnezeule… slava… si acum…

Imnuri Crestine 134wq6j0yy47

10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare.. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai... Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!

Preacurată Fecioară Eu Iţi Voi Aprinde Candela Tu Să Ai Grijă Ce Minune Face Candela Aprinsă La Icoana Maicii Sfinte Rugăciunea Specială Ortodoxia Me

Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul …

Ruga Maicii Domnului Din Cărticica Cu Denumirea Talisman

Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!

Ucenici La Scoala Fecioarei

O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare !.. De nu erai tu primavara.. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut.

Comunitate Manastirea Hodos Bodrog

Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.

Iubim Ortodoxia Psaltirea Maicii Domnului Catisma Vii Psalmul 55 Miluieste Ma Doamna Fecioara Ca Vrajmasii Mei Din Iad M Au Calcat In Picioare Toata Ziua Gandesc Rau De Mine Ridica Te Impotriva Lor Cu

Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu!. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. De nu erai tu primavara. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca!.. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi.

Sfanta Fecioara Maria Care Dezleagă Noduri Scapularul Sf Fecioare Maria De Pe Muntele Carmel Muntele Carmel Este Un Munte Biblic Aproape De Nazaret Acolo A Văzut Profetul Ilie Ridicandu Se Norisorul Dintre

Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu!

Preasfanta Maica Si Fecioara Pdf

O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul …. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare !

Rugăciune Către Sfanta Fecioară Maria Pdf

O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare !. Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. De nu erai tu primavara. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!

Din Imaginatie Aparitii Sfintei Fecioare La Banneux 1933

Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea... Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor.

Alexandru Bradatan Si Paul Ananie Preasfanta Maica Si Fecioara Priceasna 2018 Youtube

Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Sfinte dumnezeule… slava… si acum…. O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai.

Doc Bunavestire A Preasfintei Stăpanei Noastre De Dumnezeu Născătoarei Si Pururea Fecioarei Maria 25 Martie Stea Emy Academia Edu

Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. De nu erai tu primavara. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor.. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca!

Calameo Simona Elvira Florea Chipul Maicii Domnului In Colindele Strămoșești

De nu erai tu primavara... 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare.. De nu erai tu primavara.

Preasfanta Maica Si Fecioara Priceasna Inchinata Maicii Domnului Preasfanta Nascatoare De Dumnezeu Si Pururea Fecioara Maria Credinţa Ortodoxă Romană

Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu!. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Tu singura esti prea frumoasa si luminezi ca o podoaba cereasca! 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … Fecioară prea curată, primeşte ruga mea, în viaţă şi în moarte să fiu mereu a ta, a ta întru primejdii, a ta în jalea grea, a ta în suferinţă, acum şi pururea. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor.

Adormirea Maicii Domnului 15 August Pravila

O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai.. .. Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.

Sfanta Muceniță Ecaterina 25 Noiembrie Daruri Manastiresti

Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant!.. Ostirile, toate, ingeresti, inaintemergatorul, cei doisprezece apostoli, toti sfintii, cu maica lui dumnezeu sa faceti rugaciuni, ca sa ne mantuiasca pe noi. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui dumnezeu si fiul … Pe cei ce ti se roaga ii mantuieste din stricaciune, fecioara nascatoare, si mangaietoarea mea.. 18.02.2012 · sa nu ma incredintezi ajutorului de la oameni, ci primeste ruga mea, preacurata stapana, a robului tau.

Paraclise Si Canoane Vietile Sfintilor

Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor. Nu am acoperamant, eu sarmanul, nici unde sa scap, razboit fiind de peste tot, nici mangaietoare afara de tine, stapana a lumii, nadejdea credinciosilor si scut. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! Ştiu, cu adevărat ştiu, că nu se cuvine, nici se cade ca eu, cel atâta de desfrânat, cu ochi spurcaţi să văd icoana ta, a celei preacurate, a celei pururea fecioare, a celei ce ai şi trupul şi sufletul curat şi … … Sfinte dumnezeule… slava… si acum… Catre nascatoare de dumnezeu acum cu osirdie sa alergam noi pacatosii si umilitii si sa cadem cu pocainta strigand din adancul sufletului. Auzi, preasfanta doamna, pururea fecioara, rugaciunea mea si aseaza cugetarea mea pe piatra cea tare a legii lui dumnezeu! O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. 10.10.2021 · preasfanta maica si fecioara, nadejdea sufletului meu, tu esti a mea mijlocitoare.

Documente Bcucluj Ro

12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. 11.11.2021 · fecioara preacurata primeste ruga mea excelent. Dumnezeule, dumnezeul meu, prea binecuvantata pururea fecioara maria sa caute spre mine cu indurarile sale,ca sa dobandesc mantuirea cea vesnica, cu binecuvantarea ei cea ceresca. O, nadejdea mea, preacurata feciora de dumnezeu nascatoare ! O, preacurata maica a domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Rudenie de pe pamant, atunci ar fi pustie viata, asemenea unui mormant! 12.08.2015 · o, nadejdea si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea. Fecioara preacurata, nadejde esti deznadajduitilor si credinciosilor ajutor.

Popular posts from this blog

164+ Icoana Bobotezei Excelent

79+ Icoana Maicii Domnului Pictata De Arsenie Boca