Rugaciune De Seara Pentru Bebelusi Proaspăt

Rugaciune De Seara Pentru Bebelusi Proaspăt. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugaciuni De Seara Pentru Copii Sfatul Miculrinocer Ro

Prezentat Rugaciuni De Seara Pentru Copii Sfatul Miculrinocer Ro

Să fie și asupra noastră mereu. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal.

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugăciunea Părinților Pentru Luminarea Minţii Copilului Doxologia

Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Să fie și asupra noastră mereu. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti.

Rugaciuni Crestin Ortodoxe Pentru Copii Clubul Bebelusilor

Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei... Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Cu lucrul, cu cuvantul, … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și …

Pachet Suspans Pana La Final 4 Carti Emag Ro

Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei.. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și …

Rugaciune Pentru Cei Bolnavi Rugaciune In Caz De Boala Sau Suferinta Youtube

Să fie și asupra noastră mereu.. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Să fie și asupra noastră mereu. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Cu lucrul, cu cuvantul, …

Rugaciuni De Seara Pentru Copii Sfatul Miculrinocer Ro

Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal.

Rugaciunea Copiilor Pentru Parinti Copilul Ro

Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Cu lucrul, cu cuvantul, … Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Să fie și asupra noastră mereu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Pe Emag Găsești Păpușa Care Ii Spune Rugăciuni In Romană Copilului Tău Impact

Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal.. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:. Cu lucrul, cu cuvantul, …

Heather Demetrios Bad Romance Pdf Pdf Txt

Să fie și asupra noastră mereu. . Nu te baga in pat inainte sa le rostesti.

Doctor Infrangere Eticheta Dumnezeu E Taria Mea Note Vioara Mikecolin Org

Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Cu lucrul, cu cuvantul, … Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugăciune De Dimineață și De Seară Pentru Copii Lataifas

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara... Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Cu lucrul, cu cuvantul, … Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Doamne, mă duc să mă hodinesc. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugăciuni De Teamă Rugăciune Pentru Frică La Un Copil Pe Care Să O Citească

Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Cu lucrul, cu cuvantul, … Doamne, mă duc să mă hodinesc. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:

De Ce Plange Bebelusul 3 Motive Si 4 Sfaturi Desprecopii Com

Cu lucrul, cu cuvantul, …. Să fie și asupra noastră mereu. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Cu lucrul, cu cuvantul, … Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Doamne, mă duc să mă hodinesc.

Rugaciunea Copilului De Dimineata Crestinortodox Ro

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Să fie și asupra noastră mereu. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Cu lucrul, cu cuvantul, … Nu te baga in pat inainte sa le rostesti... Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugăciune Pentru A Avea Copii Cele Mai Puternice 4 Rugi

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Cu lucrul, cu cuvantul, … Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Să fie și asupra noastră mereu. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Să fie și asupra noastră mereu.

Poze Bebelusi Alynutzascumpyk

Cu lucrul, cu cuvantul, … Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Să fie și asupra noastră mereu.

Rugăciunile Părinților Pentru Copii

Doamne, mă duc să mă hodinesc. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Cu lucrul, cu cuvantul, … Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugăciunile De Seară Trebuie Făcute De Către Toţi Membrii Familiei Impreună Doxologia

Doamne, mă duc să mă hodinesc. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugaciuni De Seara Pentru Copii Sfatul Miculrinocer Ro

Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei... Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal... Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugaciuni Pentru Copii Si Familie Folositoare Sufletului Sfatulparintilor Ro

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugaciunea Femeii Insarcinate Catre Maica Domnului

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Să fie și asupra noastră mereu. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:.. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și …

Rugaciunea De Seara Nu Te Culca Fara Sa O Rostesti Sfatulparintilor Ro

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Cu lucrul, cu cuvantul, … Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale... Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugăciunea De Luni Seară Primeste Rugăciunea Gurii Celei Necurate

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Cu lucrul, cu cuvantul, … Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Să fie și asupra noastră mereu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei.

Rugaciune De Seara A Copiilor Youtube

Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Cu lucrul, cu cuvantul, … Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei.. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:

Asta E Cea Mai Puternica Rugaciune Pe Care O Mama O Poate Spune Pentru Copilul Sau Il Va Proteja Pe Acesta De Toate Cele Rele Stirile Kanal D

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și ….. Să fie și asupra noastră mereu.

Rugăciunea De Seara Doamne Invață Mă Să Mă Rog Youtube

Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Cu lucrul, cu cuvantul, … Doamne, mă duc să mă hodinesc. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugaciuni Copii Cele Mai Puternice Rugaciuni Pentru Copii Centrul De Parenting

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos... Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Cu lucrul, cu cuvantul, … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și …

Octombrie 2012 Ursuleți Năzdrăvani Pagina 3

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale... Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Cu lucrul, cu cuvantul, … Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și ….. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugăciune Pentru Izbăvirea De Vise Urate Intristări Spaimă Ganduri Rele Spune O In Fiecare Seară Ortodoxia Me

Nu te baga in pat inainte sa le rostesti.. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Să fie și asupra noastră mereu. Doamne, mă duc să mă hodinesc.

Viciu Pompa țap Prosop Pentru Bebelusi Personalizat Cu Gluga Camping Fetais Com

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.. . Nu te baga in pat inainte sa le rostesti.

Rugăciunea Puternică A Bunicii Pentru Nepotul Ei Rugăciunea Pentru Botezul Copiilor

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

1

Să fie și asupra noastră mereu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cu lucrul, cu cuvantul, … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Qeq68dzqpxdh3m

Să fie și asupra noastră mereu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Să fie și asupra noastră mereu. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugăciune Pentru Copii 7 Rugăciuni De Ajutor Pentru Copii

Nu te baga in pat inainte sa le rostesti.. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.. Cu lucrul, cu cuvantul, …

Duhurile Rele Cum Le Alungi Din Casa Ta

Nu te baga in pat inainte sa le rostesti.. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:

Inger Ingerasul Meu Rugaciune Pentru Copii

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara... Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cu lucrul, cu cuvantul, … Doamne, mă duc să mă hodinesc.. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugăciuni De Seară Pentru Copii Rugăciune Scurtă și Puternică Inainte De Culcare Antena 1

Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei.

Rugaciunea Copilului Inainte De Culcare Copilul Ro

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Cu lucrul, cu cuvantul, …. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugaciuni De Seara Pentru Copii Qbebe Ro

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și …. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti.

Abraham Verghese Sa Tai In Piatra Vie Pdf Txt

Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugăciune Pentru Un Somn Liniștit E Communio Ro

Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și ….. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Mesaje și Urări De La Mulți Ani Pentru Copii Libertatea

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și ….. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei.

Pin On Pentru Copilul Meu

Doamne, mă duc să mă hodinesc. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei.

Rugaciune Pentru Cei Bolnavi Rugaciune In Caz De Boala Sau Suferinta Youtube

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Cu lucrul, cu cuvantul, … Doamne, mă duc să mă hodinesc. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și …

47 Rugaciune Ideas Rugăciune Psalmi Citate Biblice

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. .. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și …

Rugaciuni Pentru Sanatate Cele Mai Puternice 8 Rugaciuni Pentru Sanatatea Ta Si A Familiei Tale Sfatulparintilor Ro

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. Să fie și asupra noastră mereu. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Cu lucrul, cu cuvantul, … Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugaciunea De Seara Nu Te Culca Fara Sa O Rostesti Sfatulparintilor Ro

Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei.. Să fie și asupra noastră mereu. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Cu lucrul, cu cuvantul, …. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti.

Rugăciunea Puternică A Bunicii Pentru Nepotul Ei Rugăciunea Pentru Botezul Copiilor

Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Cu lucrul, cu cuvantul, … Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:

Cele Mai Frumoase Rugăciuni Pentru Copii Infosapientia

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. . Doamne, mă duc să mă hodinesc.

Rugaciunea Copiilor Pentru Parinti Copilul Ro

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Să fie și asupra noastră mereu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Cu lucrul, cu cuvantul, … Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei.

Rugaciune Pentru Copilul Nou Nascut Crestinortodox Ro

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și ….. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugaciuni De Seara Pentru Copii Sfatul Miculrinocer Ro

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Să fie și asupra noastră mereu.. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Grupul Mame Si Copii Home Facebook

Cu lucrul, cu cuvantul, … Cu lucrul, cu cuvantul, … Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos... Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugaciunea Femeii Insarcinate Catre Maica Domnului

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Să fie și asupra noastră mereu. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Cu lucrul, cu cuvantul, …. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:

Cea Mai Puternică Rugăciune A Mamei Pentru Copiii Săi Libertatea

Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:.. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti.

Grupul Mame Si Copii Home Facebook

Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Să fie și asupra noastră mereu. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cu lucrul, cu cuvantul, …. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti.

Rugăciune Către Maica Domnului Pentru Copii Tăi Ortodoxia Me

Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Să fie și asupra noastră mereu. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale... Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal.

Rugaciuni Pentru A Avea Copii

Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Cu lucrul, cu cuvantul, … Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Octombrie 2012 Ursuleți Năzdrăvani Pagina 3

Cu lucrul, cu cuvantul, … Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:.. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugaciunea De Joi Catre Iisus Hristos Si Maica Domnului Yve Ro

Doamne, mă duc să mă hodinesc. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Despre Lumea Aceasta Si Despre Alte Lumi Clive Staples Lewis Noriel

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Cu lucrul, cu cuvantul, … Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Carte Carti Crestine Biblii Cadouri Cu Tematica Crestina Reviste Crestine Predici Muzica Crestina Filme Crestine Libraria Scriptum

Doamne, mă duc să mă hodinesc.. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Doamne, mă duc să mă hodinesc. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Să fie și asupra noastră mereu. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei.

Heather Demetrios Bad Romance Pdf Pdf Txt

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Cu lucrul, cu cuvantul, … Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și … Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Să fie și asupra noastră mereu... Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal.

Ce Să Facem Ca Bebelușii și Copiii Să Doarmă Toată Noaptea Concurs

Cu lucrul, cu cuvantul, … Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede: Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Să fie și asupra noastră mereu. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Cu lucrul, cu cuvantul, …

Bebelusii Care Nu Dorm Bine Sunt Super Inteligenti Desprecopii Com

Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Să fie și asupra noastră mereu. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugaciunea de seara a sfantului macarie cel mare catre dumnezeu tatal.. Să fie și asupra noastră mereu.

Rugăciunile De Seară Trebuie Făcute De Către Toţi Membrii Familiei Impreună Doxologia

Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Doamne, mă duc să mă hodinesc. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugăciune Pentru A Avea Copii Cele Mai Puternice 4 Rugi

Cu lucrul, cu cuvantul, … Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Îi putem învăța și pe copii să o rostească la finele zilei. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:. Fiind atât de ușoară, poate fi memorată repede:

Popular posts from this blog

164+ Icoana Bobotezei Excelent

79+ Icoana Maicii Domnului Pictata De Arsenie Boca